Intresserad? Be om en offert!

Det är helt gratis att fylla i formuläret – ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig snarast möjligt!

När du skickar in en offertförfrågan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

made by

M O D E R N A  B A D

Vi tillhör ett av de största badrumsrenoveringsföretagen mot privatpersoner i Sverige. Vi har showroom i centrala Stockholm och arbetar med badrumsrenoveringar i hela stor Stockholm. Du har säkert sett vårt varumärke på våra bilar och känner igen oss sedan tidigare.

Många känner även igen oss från Instagram där vi är en av Skandinaviens största inspiratörer för badrumsdesign. Vi på Moderna Bad hjälper dig gärna att utforma och designa ditt nya badrum. Låt oss förverkliga ditt drömbadrum.

KVALITET OCH CERTIFIKAT

Vi är ett våtrumsbehörigt företag och har renoverat tusentals badrum. Du får ett kvalitetsdokument efter avslutad badrumsrenovering. Vi är ansvarsförsäkrade hos DINA försäkringar, vilket ger dig ytterligare trygghet när du väljer oss. Många företag kommer och går men vi har arbetat med att göra hela badrumsrenoveringar i över 12 år, vi är din långsiktiga partner.

made by

HEMBESÖK

Vi kommer gärna hem till dig och går igenom ditt badrum samt ger en kostnadsfri offert. För din trygghet arbetar vi endast med fasta priser. Vi vet hur en idé blir till verklighet.

Hos oss får du erfarenhet, kvalitet och ett bollplank för utformningen av ditt badrum. Vi bygger kvalitetsbadrum som håller. Ring oss gärna eller skicka mejl, så bokar vi in ett besök hemma hos dig och återkommer med en kostnadsfri offert. För dig som kund blir processen enkel, vi tar hand om koordinering när det gäller de olika faserna i din badrumsrenovering och leder dig genom hela projektet.

INTRESSERAD? BE OM EN OFFERT!

Det är helt gratis att fylla i formuläret – ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig snarast möjligt.

När du skickar in en offertförfrågan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

made by

PROJEKTANSVAR

När ni anlitar oss så tar vi hand om hela projektet, vi samordnar allt, våra hantverkare har en lång erfarenhet av renoveringar av våtutrymmen. Vi möts hemma hos er eller i vårt showroom och går igenom era tankar och ideér. Vi bollar tankar kring utformning och materialval, vi hjälper gärna till att optimera planlösningen och utformningen av badrummet.

Vi har den kunskap som krävs för att göra en godkänd och säker badrumsrenovering.

VILL DU OCKSÅ FÅ DITT DRÖMBADRUM? VI HJÄLPER DIG!

Vill du också få ditt drömbadrum? Vi hjälper dig!

Be om offert